Over ons

In elk aspect van ons bedrijf, of het nu gaat om het grote geheel of het kleinste detail, we proberen het buitengewone te bereiken. Een perfecte basiscollecties van hoge kwaliteit producten tegen goede prijzen, een onafhankelijke distributie rechtstreeks van de bron. Dit is Causeway Bay!

Serieus over kwaliteit, serieus over onze mensen

Wij zijn een klein en gedreven team van perfectionisten die geloven in eenvoud en die allemaal dezelfde passie delen als het gaat om Home Deco. Ieder lid van onze team heeft zijn eigen rol, maar we slagen er niet in door individuele inspanningen, onze kracht ligt in het collectief. Samen maken we geweldige dingen mogelijk.

Onze belofte

Ons doel is eenvoudig: een perfecte basiscollectie van essentiële Home & Deco producten tegen eerlijke prijzen en met een uitzonderlijke kwaliteit. We kopen rechtstreeks in bij de bron, voegen arbeid en logistiek toe en u krijgt precies waar u voor betaald heeft, maar dit keer in de meest positieve zin.

We doen geen concessies aan de kwaliteit, we kunnen misschien compromissen sluiten in de marge, maar het zal uit ons eindresultaat komen. We maken een product dat de prijs verdient, of we maken het product helemaal niet.

Misschien hebben we niet elk artikel dat u wenst, maar onze redenen zijn eenvoudig. We maken alleen een product in een fabriek die onze kwaliteitsstandaard deelt en gelooft in ons gekke streven naar perfectie. Als we hier geen gemeenschappelijke basis vinden, gaan we door met onze zoektocht totdat we de juiste partner vinden.

Waarom we doen wat we doen

Opgericht in oktober 2017, zijn we begonnen als een bedrijf dat voornamelijk private label en verkoop doet, door meer dan 20 jaar ervaring in sourcing en productie voor verschillende klanten in de wereld, kennen we nu veel goede fabrieken, maar ook verkeerde. Lerend van de fouten van anderen (en de onze) en observerend hoe de detailhandel snel aan het veranderen was, werden we ons steeds meer bewust van de kloof in de markt. Daarom willen we onze klanten graag voorzien van de vraag naar basiscollecties van hoge kwaliteit. Daarom hebben we het merk Causeway Bay opgericht.

Website gemaakt door WebOB | © 2023 Causeway Bay